Wie zijn we?

De kern van Inter-Ludium bestaat uit Toos Bierhoff en Dick Kok. Onze deskundige inzet èn die van experts uit een netwerk van freelancers biedt u de garantie voor continuïteit en kwalitatief goede oplossingen.

Toos Bierhoff

Toos Bierhoff is een doorgewinterde expert op het gebied van de externe communicatie. Zij is journalist en heeft haar ‘roots’ liggen in de mediawereld als programmamaker, presentator van radioprogramma’s en was jaren een vertrouwde stem  in het Radio I Journaal als verslaggever. Als persvoorlichter heeft zij aan de ‘andere’ kant van het medialandschap  gestaan. Heeft vele jaren ervaring in het doorvoeren van veranderingen op afdelingen communicatie en is daardoor van alle markten thuis.

Inzetbaar:
als interim-persvoorlichter
• het opzetten en herschikking van de afdeling communicatie
• geeft mediatrainingen aan hoofden van dienst en bestuurders

Dick Kok

Dick Kok werkte op alle niveaus van het management. Een zwaargewicht die goed kan invoelen wat er leeft en een ‘vertaling’ kan maken naar alle lagen in de organisatie. Binnen de studie bedrijfskunde heeft hij zich gespecialiseerd in management en communicatie. Ook is hij didactisch geschoold. Naast het begeleiden van het management in de praktijk, vindt hij de perfecte mix van zijn competenties door trainingen te geven en te coachen.

Bekijk onze klanten

Meer weten over ons?

Neem voor meer informatie contact met ons, wij kunnen u vrijblijvend meer vertellen over onze specifieke management, communicatie of training/coaching oplossingen.
Neem contact op